Despre Noi

Despre Millennium Assistance

Suntem aici să vă oferim gama completă de servicii pentru colectarea debitelor restante și recuperarea bunurilor de la debitori: 24 de ore pe zi, 365 zile pe an, pe întreg teritoriul României.

Cum reușim?

  • accelerăm procesul de colectare a debitelor și recuperare a bunurilor
  • obținem rezultate rapide și oferim soluții personalizate, pentru un portofoliu vast de clienți: companii de leasing, instituții financiare bancare, instituții financiare nebancare, alte tipuri de societăți comerciale.
  • lucrăm la cele mai înalte standarde din domeniu: avem o echipă de profesioniști, pregătită pentru gestionarea fiecărui caz, folosim o infrastructură modernă și un sistem performant de logistică, pentru colectarea debitelor restante, recuperarea autovehiculelor și reposesia de bunuri de la debitori persoane fizice sau juridice.
  • desfășurăm activitățile la nivel național, având personal propriu, pe întreg teritoriul României.
  • colaborăm cu un număr foarte mare de executori judecătorești și administratori judiciari.

Contextul în care ne desfășurăm activitatea

 Autoritățile statului, dar mai ales instanțele judecătorești, nu sprijină piața colectării de debite, nu țin cont de investițiile ce au fost efectuate sau urmează a fi efectuate în țara noastră, prin plasarea de capitaluri în piață.

Procesele de colectare a debitelor sunt îngreunate de sistemul legislativ în continuă schimbare, de practica neunitară a instanțelor de judecată pe același gen de cazuri și de faptul că forța publică nu acordă nici un fel de sprijin în realizarea acestor obiective.

Toate aceste piedici pot fi contracarate de oameni bine pregătiți, cu o experiență vastă și care sunt în permanență la curent cu modificările legislative în domeniu.

Ce ne recomandă?

Pentru că succesul înseamnă inovație, am fost prima companie autohtonă din domeniu care a implementat programe complexe si personalizate. Încă din anul 2000, prin intermediul companiei Millennium Services Securities, care in 2018 a fuzionat cu o altă companie din cadrul grupului, formând actuala Millennium Assistance, acționăm întotdeauna prin mijloace legale și oferim servicii direcționate pe rezultate concrete și pe o colaborare benefică pentru fiecare tip de solicitant.

Millennium Assistance este înregistrată în evidențele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, ca entitate care desfășoară activități de recuperare creanțe, conform OUG 50/2010.

Colaborăm de peste 20 de ani cu unele dintre cele mai importante companii de leasing financiar si operațional care activează în România, pentru reposesia de bunuri și recuperarea de creanțe.