Despre Noi

Despre Millenium Assistance

Suntem aici să vă oferim gama completă de servicii pentru colectarea debitelor restante și recuperarea bunurilor de la debitori: 24 de ore pe zi, 365 zile pe an, pe întreg teritoriul României.

Cum reușim?

  • accelerăm procesul de colectare a debitelor și recuperare a bunurilor
  • obținem rezultate rapide și oferim soluții personalizate, pentru un portofoliu vast de clienți: companii de leasing, instituții financiare bancare, instituții financiare nebancare, alte tipuri de societăți comerciale.
  • lucrăm la cele mai înalte standarde din domeniu: avem o echipă de profesioniști, pregătită pentru gestionarea fiecărui caz, folosim o infrastructură modernă și un sistem performant de logistică, pentru colectarea debitelor restante, recuperarea autovehiculelor și reposesia de bunuri de la debitori persoane fizice sau juridice .

Ce ne recomandă?

Pentru că succesul înseamnă inovație, am fost prima companie autohtonă din domeniu care a implementat programe complexe, personalizate, încă din anul 2000. De la înființarea companiei, Millennium Assistance acționează întotdeauna prin mijloace legale și oferă servicii direcționate pe rezultate concrete și o colaborare benefică pentru fiecare tip de solicitant.

Contextul în care ne desfășurăm activitatea

Atât autoritățile statului, dar mai ales instanțele judecătorești nu sprijină piața colectării de debite, nu țin cont de investițiile ce au fost efectuate sau urmează a fi efectuate în țara noastră prin plasarea de capitaluri în piață.

Procesele de colectare a debitelor sunt îngreunate de sistemul legislativ în continuă schimbare, de practica neunitară a instanțelor de judecată pe același gen de cazuri și de faptul că forța publică nu acordă nici un fel de sprijin în realizarea acestor obiective.

Toate aceste piedici pot fi contracarate de oameni bine pregătiți, cu o experiență vastă și care sunt în permanență la curent cu modificările legislative în domeniu.

Serviciile Noastre

Servicii de colectare a debitelor restante

Servicii de recuperare autovehicule șI echipamente

Servicii de colectare debite restante după recuperarea autovehiculelor șI echipamentelor

Servicii privind notificarea clienților debitori

Servicii de operare în RNPM

Servicii de gestionare a dosarelor de insolvență

Servicii de verificare a clienților care solicită finanțarea

Servicii de externalizare a procesului privind maximizarea capitalurilor